A Csemeteházról mondott vélemények

Családias hangulat, barátságos környezet, kiemelkedő színvonalú foglalkozások, „építő munka” a gyerekek fejlődésére vonatkozóan, szakértelem és nem utolsó sorban megbízhatóság jellemzi az óvónőket és az óvodát!

— M. Mónika

Igényesen, a gyermekek igényeinek megfelelően kialakított környezetben,szerető, gondoskodó és maximális felkészültségű pedagógusokkal,gyógy -és fejlesztő szakemberekkel ötvözött óvoda és családi napközi.

— F. Évi

Ajánlás révén kerültünk annó a Csemeteházba első gyermekemmel. Szeretetteljes, családias hangulatba kerültünk, ami a legfontosabb volt kisfiamnak abban a korban. Természetesen második gyermekünk is itt kezdte pályafutását, már 1 évesen. Nem volt kétségem, hogy jó helyen tudom őt. Mindig szívesen megy be a Csemeteház kapuján és rendkívül, boldog emberkét neveltek belőle, belőlük. Ez köszönhető az állandó, türelmes és gyermekközpontú óvónéniknek, akik a sajátjukként szeretik a gyermekeinket és sok kreatív foglalkozásnak, melyek által megismerik a mindennapok tevékenységeit és a világot. Nem kétséges, ha lesz 3. ő is itt fogja kezdeni bölcsődés éveit! :-) Köszönjük!!!

— V.Vivien

Kislányom éppen 1 éves lett amikor vissza kellett mennem dolgozni. Szóba sem jöhetett más, csakis a Csemeteház! Kisfiam is ide járt, ezért tudtam, hogy szeretetben, biztonságban, családias nyugalomban, tevékeny és barátságos légkörben, kedves és motivált pedagógusokkal lesz az én kicsi lányom. Minden csodásan alakult!

— K. Violetta

Második gyermekem, Zsozsó lányom még nem volt másfél éves, mikor rábíztam Őt a Csemeteház kedves “pótanyukáira”. Előtte több intézményt megnéztem, amelyek közül egy sem bizonyult megfelelőnek. Itt kedvesek, szép a környezet, de nem elhanyagolható, hogy a pedagógusok nagycsaládosak és így személyes tapasztalatból is ismerik a dörgést. :) Nehéz volt az elválás, de a nap folyamán biztonságban tudhattam a kis koboldhercegnőmet Kati néni, Gabi néni, Éva néni és Saci néni szerető, ölelő kezei között. Úgy érzem, hogy nagyon jó alapot kaptunk itt, mind szociális, értelmi és érzelmi fejlődésében egyaránt. Szerette a foglalkozásokat, az eseményeket, a benti játékot és az udvart. A harmadik gyermekem is hamarosan odaér, hogy közösségbe mehet. Gondolkodás nélkül ismét őket fogom választani.

— P. Krisztina

Csak pozitív tapasztalatról tudok beszámolni. A gyerekek nagyon szeretik a helyet, szeretnek oda járni. A pedagógusok csupaszív, tapasztalt, hozzáértő, türelmes, szeretetteljes, lelkes személyiségek. Én csak jó tapasztalatokkal tudok szolgálni és melegen, szívből ajánlom a Csemeteházat. Minden anyukának nagyon fontos, hogy amikor eljön az idő az “elválásra” -valamilyen okból kifolyólag- jó helyen tudja a kicsikéjét, hát ez jó hely. :) Köszönjük Nektek !!!!!

— V.T.Enikő

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress